Menu

BlueConnect

Offerte BlueConnect

U bent hier

Online bibliotheek voor de politie

BlueConnect is een online bibliotheek die alle noodzakelijke informatie voor de politie bevat. U vindt er digitale boeken, maar ook praktische informatie, veelgestelde vragen, wetgeving, e-learning, modellen en procedures in een waaier van domeinen. Alle info is bovendien aan elkaar gelinkt en razendsnel doorzoekbaar.

Verschillende modules

Naast de omvattende basismodule van hét online kennispunt voor de politie, wordt gespecialiseerde informatie omtrent tuchtcybercrime en verkeer opgenomen in aparte modules. Samen vormen ze een allesomvattende kennisdatabank voor de politie.

Meer weten over de modules Tucht, Cybercrime en Verkeer?

  Management

  Informatie op maat van de korpschef, secretaris of hoofdcommissaris? Ook dat is BlueConnect.

  Organiseer uw eigen infosessies aan de hand van de e-learningfilmpjes, raadpleeg de talrijke boeken over management, download relevante modelbesluiten, laat u inspireren door Blue Minds – hét tijdschrift voor leidinggevenden binnen de politie.

  Van en voor politiezones. Dat is het uitgangspunt van onze redactie. Zij waakt er over dat de informatie die u te zien krijgt in de online bibliotheek, ook effectief op uw maat is. Geen overkill, maar de essentie.
  Valerie De Groodt, Account manager

  Administratief

  Ook voor administratieve personeelsleden vormt BlueConnect het ideale instrument. Van beleid over personeel tot logistiek en communicatie: BlueConnect begeleidt uw dienst bij de uitvoering van de dagdagelijkse taken.

  Bij BlueConnect staat de praktijk voorop. De politiemensen bij de dagelijkse werking ondersteunen, daar draait het om.
  Veerle Van Steenhuyse, Redacteur

  Operationeel

  Alle kennis voor en door operationele politiemedewerkers, gebundeld in één online bibliotheek. Dankzij BlueConnect hoeft u als hulp-, basis-, midden- of officierskader niks te missen.

  Vaste en dus budgetteerbare jaarabonnementen, een online bibliotheek die automatisch wordt bijgewerkt, een onbeperkt aantal gebruikers,… De voordelen van BlueConnect spreken voor zich.
  Bart Keirse, Uitgeefdirecteur
  Nog meer weten over BlueConnect?

  In samenwerking met...

  BlueConnect wordt ontwikkeld in een nauwe samenwerking met een uitgebreid redactie- en adviescomité van professionals en experts.

  Blue newsletter